سیر سیاه برای فشار خون 2024-07-25
چگونه ماست و سیر میتوانند به کنترل فشار خون بالا کمک کنند؟
تاثیر سیر سیاه برای موارد دیگر اثبات نشده و بی اعتبار است؛ مواردی مانند درمان زود انزالی با سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای مو و برای پوست. اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. همچنین هیدروکسی متیل فورفورال در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که این افزایش در دمای ۶۰ درجه کمتر است. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است.
موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده می کرده اند.
سیر سیاه چه فایدهای دارد؟، سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی فرآوریشده از سیر تازه، دارای خواص بیشماری برای سلامت بدن است. فرآیند تخمیر باعث افزایش آنتیاکسیدانها، پلیفنولها و سایر ترکیبات مفید در سیر سیاه میشود که در کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد قلب و عروق نقش دارند. علاوه بر این، مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون، بهبود عملکرد کبد و کمک به کنترل قند خون کمک کند. با توجه به آشنایی با خواص بینظیر سیر سیاه، میتوان نتیجه گرفت که این محصول یکی از گزینههای موثر برای تنظیم فشار خون بالا است.
قابل ذکر است سیر باید به صورت خام مصرف شود و ظاهرا سیر پخته شده اثری بر کاهش فشار خون ندارد. به عبارت ساده تر، تولید فشار بیش از حد، باعث وارد آمدن فشار به خود قلب و عروق می شود. فشار خون بالا می تواند باعث نارسایی قلبی و یا پاره شدن یکی از سرخرگ ها گردد. سکته مغزی، حمله قلبی، نارسایی احتقانی قلب و ورم ریه، نارسایی کلیه و آسیب چشمی و مشکل بینایی از عوارض اصلی فشار خون بالا هستند. سیستم ایمنی بدن در سلامت عمومی شما نقش اساسی داشته و سبب حفاظت از بدن در مقابل عفونت ها و بیماری ها میگردد.
همچنین، میتوانید سیر سیاه را با مواد غذایی مختلف مانند سالادها، غذاهای پخته یا حتی زیتونها همراه کنید تا از خواص آن بهره ببرید. میتوانید سیر سیاه را له کرده و به سسها یا دیپهایی مانند حمص اضافه کنید. این روش علاوه بر خوشطعم کردن غذا، خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی را نیز افزایش میدهد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ میکند.
چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. سیر سیاه نه تنها یک مکمل غذایی ضدپیری است، بلکه به عنوان یک سد دفاعی طبیعی در برابر بیماریهای مزمن مرتبط با افزایش سن، مانند آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان عمل میکند. افزودن این ماده به رژیم غذایی روزانه راهکاری مؤثر برای داشتن ظاهری جوانتر و بدنی سالمتر است.
جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود. در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. چون سیر سیاه بوی تندی ندارد، خوردن آن برای کسانی که از بوی سیر خوششان نمیآید، راحتتر است. همچنین، میتوان از سیر سیاه به عنوان یک راهحل طبیعی برای کاهش کلسترول و تریگلیسیرید نیز بهرهبرداری کرد. بدن یک مکانیسم به نام هموستاز دارد که وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد. اگر این مکانیسم به درستی کار نکند، قند خون ممکن است ناپایدار شود و منجر به مشکلات دیگر گردد.
ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک میکنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش میشود. سیر سیاه همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود، به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کرده و از بیماریهایی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و زخم معده پیشگیری میکند. ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در سیر سیاه، از مخاط معده در برابر آسیبهای ناشی از اسید معده محافظت کرده و خطر ابتلا به گاستریت و رفلاکس اسید را کاهش میدهند. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند.
سیر گیاهی است از گروه سبزیجات که از مدت ها قبل برای کاهش فشار خون استفاده میشده است. سیر به کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک تا 11.2 میلی متر جیوه کمک می کند. در برخی موارد، مکملهای سیر ممکن است به اندازه داروهای استاندارد کاهش فشار خون مؤثر باشند و عوارض جانبی بسیار کمتری داشته باشند.
مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! یکی از روش های مهم و موثر جهت رسیدن به وزن دلخواه و لاغری، کاهش اشتها و افزایش متابولیسم سلول های چربی در بدن است. مصرف سیر سیاه تا حد زیادی سبب کاهش قابل توجه میزان پرخوری در افراد خواهد شد. در واقع یکی از فواید سیر سیاه که میتوان به آن اشاره نمود، تاثیر این ماده بر کاهش وزن به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های موثر و آلیستین است. همچنین استفاده مداوم و صحیح سیر سیاه از ایجاد چین و چروک پوست و پیری زودرس جلوگیری خواهد کرد. یکی از این مطالعات که در سالهای اخیر انجام شده است، نشان داد که مصرف منظم سیر سیاه میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را به طور معناداری کاهش دهد.
بنابراین، در صورت اصرار بر مصرف این ماده، حتما باید با یک پزشک متخصص در خصوص آن مشورت کنید. همان طور که می دانیم مصرف سیر باعث بوی نامطلوبی در دهان می شود، می توانید به جای آن از مکمل های غذایی سیر استفاده کنید، کاملا همان خواص درمانی سیر تازه را دارا می باشند. بعضی از مکمل های سیر از عصاره سیر تهیه می شوند و مواد فعال موجود در آن ها معادل چندین حبه سیر بوده و دارای اثر درمانی بیشتری می باشند. اگر بلافاصله بعد از خوردن سیر دهان، زبان و دندان های خود را با مسواک و خمیر دندان شستشو دهید تا 90 درصد از بوی نامطلوب سیر در دهان کاسته می شود.
سیر سیاه میتواند به بهبود عملکرد کنترل قند خون کمک کند و به این ترتیب، میزان قند خون را تنظیم کند. این اثر ممکن است از طریق کاهش مقاومت به انسولین یا افزایش تولید انسولین اتفاق بیفتد. همچنین، سیر سیاه منبعی غنی از آنتیاکسیدانهاست که نقش مهمی در جلوگیری از دیابت و مسائل مرتبط با آن دارد. برای کنترل فشار خون، توصیه میشود هر روز حداقل یک حبه سیر سیاه مصرف شود.
این امر باعث میشود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانیتر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی میشود. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قویتر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیمهای غذایی سالم شناخته میشود. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد.
مقدار ذکر شده از سیر ۴٫۵ کالری، ۰٫۲ گرم پروتئین و ۱ گرم کربوهیدرات دارد. از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمتهای سیر قرار دارد.
یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است. در تحقیقی مشاهده شد افرادی که به مدت 12 هفته بطور روزانه سیر مصرف کرده اند با 10درصد کاهش فشار خون روبه رو شده اند. از آنجا که فشار خون بالا یکی از عوامل عمده خطر برای بیماری های قلبی است ، خیلی از مردم برای کنترل فشار خون خود از سیر استفاده می کنند . تصور می شود که سیر ممکن است با تحریک تولید نیتریک اکسید ( ترکیبی است که نقش کلیدی در گشاد کردن عروق خونی دارد ) به کاهش فشار خون کمک می کند.
علاوه بر موارد ذکر شده، سیر سیاه حاوی خواص بسیار زیادی است و حتی خاصیت درمانی بیماری های متفاوتی دارد. از جمله پرخاصیت ترین آن که افراد بسیاری به آن دلیل از سیر سیاه استفاده میکنند، لاغری و کاهش وزن است. برای اطلاع از خواص سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه لاغری وارد صفحه شوید.
در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود. سلام ممنونمدر برخی افراد که فشار خون پایینی دارند مصرف سیر به صورت ناشتا ممکن است باعث ایجاد حالت سرگیجه شود . در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد.
اگر دچار اختلال خونریزی هستید یا از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، از مکمل های سیر استفاده نکنید. مکمل های سیر نیز ممکن است با برخی داروها و سایر مکمل ها تداخل داشته باشند. افرادی که باردار، شیرده یا دارای اختلال خونریزی هستند نباید مکمل سیر مصرف کنند. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند اگر مقدار زیادی سیر تازه و خام همزمان خورده شود دارای خاصیت ضد انگلی است و سبب آزار و از بین رفتن برخی از کرم های گرد در روده ها می شود. برخی تحقیقات نشان می دهند احتمالا افرادی که به طور روزانه سیر خام و یا پخته شده مصرف می کنند کمتر به برخی از انواع سرطان دستگاه گوارش از قبیل سرطان معده و روده کوچک مبتلا می شوند.
تصور می شود که سیر ممکن است تا حدی با تحریک تولید اکسید نیتریک به کاهش فشار خون کمک کند. این ترکیبی است که به آرامش و گشاد شدن رگهای خونی شما کمک میکند، که جریان خون را بهبود میبخشد و فشار خون را کاهش میدهد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد (منبع) و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲).
سیر سیاه دکتر بیزبرای بهرهمندی از مزایا و خواص بیشمار سیر میتوان آن را به شکل تازه و خام، عصاره یا پودر داخل غذا، روغن سیر یا به صورت موضعی مصرف کرد. اگرچه سیر فواید زیادی دارد، اما مهم است که از عوارض جانبی احتمالی آگاه باشید. برخی از افراد ممکن است این شکایات معده را تجربه کنند یا یک واکنش آلرژیک را تجربه کنند. می توانید آن را به سالاد، سس اضافه کنید یا به سادگی با آب مصرف کنید.
سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود. داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم. آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد.
در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد. مطالعات نشان داده است که مصرف عصاره سیر سیاه بهطور کلی برای افراد بدون حساسیت خاصی ایمن است. با این حال، برخی از افراد ممکن است به عصاره سیر سیاه حساسیت داشته باشند و عوارض جانبی مانند مشکلات گوارشی یا حساسیت پوستی تجربه کنند. بنابراین، قبل از شروع مصرف، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمنی و سازگاری شما با این محصول اطمینان حاصل کنید. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی، چه به صورت مستقیم و چه به شکل مکمل، میتواند به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش سطح انرژی، کاهش خستگی و بهبود عملکرد کلی بدن عمل کند.
نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی.
مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. تغییرات ترکیبی در طول فرآیند حرارتی سیر سیاه شامل افزایش میزان کربوهیدراتها، پروتئین و چربی، افزایش محتوای پلیفنولها و فعالیت آنتیاکسیدانی است. همچنین، تشکیل محصولات واکنش مایارد و تغییرات در ترکیبات آروماتیک نیز از جمله تغییرات مهم در سیر سیاه است که بر اثر فرآیند تولید و فرآوری این محصول اتفاق میافتد. سیر سیاه را میتوان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد.
از آنجایی که سیر سیاه دارای ترکیبات خاصی است که به بهبود فشار خون کمک میکند، مصرف این محصول میتواند بهبودی معنیداری در وضعیت فشار خون بیماران ایجاد کند و اثرات مضر داروهای شیمیایی را کاهش دهد. همچنین، با تقویت سیستم ایمنی بدن و کنترل سطوح قند خون و لیپیدها، سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی منحصر به فرد میتواند از بروز بیماریهای مختلف جلوگیری نماید. بنابراین، مصرف منظم سیر سیاه بهعنوان یک راهکار موثر برای کنترل و تنظیم فشار خون مورد پیشنهاد است. اما افراد باید به مقدار مصرفی خود دقت کرده و در صورت داشتن بیماریها یا حساسیتهای خاص، با پزشک خود مشورت کنند.
ترکیبات موجود در سیر سیاه میتوانند به عنوان مهارکنندههای آنزیمهایی که باعث افزایش فشار خون میشوند عمل کنند. این ترکیبات میتوانند به گسترش عروق خونی کمک کرده و فشار خون را کاهش دهند. همچنین، اثرات آنتیاکسیدانی تیرهسیر میتواند به بهبود عملکرد سیستم قلبی-عروقی کمک کند و فشار خون را کنترل کند. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند سطح هورمونهای مرتبط با استرس مانند کورتیزول را کاهش دهد که این مسئله به افزایش تمرکز، کاهش خستگی ذهنی و بهبود عملکرد روزانه کمک میکند. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود.
در صورتی که پس از مصرف سیر، بدنتان شروع به نشان دادن علائم آلرژی میکند، بهتر است از مصرف سیر سیاه نیز خودداری کنید؛ حتی اگر به صورت پودر و یا قرص باشد. سیر می تواند بخش سالمی از رژیم غذایی شما باشد، اما نباید به عنوان جایگزینی برای مراقبت های پزشکی استفاده شود. اگر فشار خون بالا دارید، با پزشک خود در مورد گزینه های درمانی خود صحبت کنید. اگرچه سیر خام طعم قوی تر و بوی تندتری نسبت به سیر پخته دارد، اما مصرف آن بی خطر است. سیر خام همچنین آلیسین بیشتری را در خود نگه می دارد که این ترکیب حاوی گوگرد است که مسئول بسیاری از اثرات مفید سیر برای سلامتی است.
فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام میشود، باعث افزایش ترکیبات مفیدی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و پلیفنولها میشود که نقش مهمی در محافظت از پوست در برابر آسیبهای محیطی و استرس اکسیداتیو دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک میکنند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند.
سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند. آنها سرشار از فیبر هستند و همچنین حاوی مقادیر عالی ویتامین C و پرو ویتامین A هستند که از پوست و همچنین ریه ها محافظت می کند. در اینجا با سبزی خوشمزه و خوش عطر برگ سیر آشنا شدید در کشور ما و مناطق شمالی برگ سیر محلی وجود دارد که می توانید آن را تهیه نمایید، امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. همچنین، بیماران مبتلا به اختلالات خونریزی و زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنند. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد.
اما در همه موارد، مصرف معتدل سیر را رعایت کرده و در صورت داشتن هرگونه علائم ناراحتی، مصرف را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید. همچنین، افرادی که به سیر حساسیت دارند یا مشکلات معدهای دارند، باید مصرف سیر را با احتیاط انجام دهند. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد.
افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، میتوانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهرهمند شوند. سیر یکی از گیاهان بومی مناطق آسیای میانه و خاورمیانه است و به عنوان یک محصول غذایی و دارویی مهم شناخته میشود. از سیر، به دلیل مزه و خواص آن، به عنوان یک ماده طبیعی و داروی گیاهی در طول تاریخ استفاده میشده است.
این ماده تاثیر بالقوه و مفیدی روی تنظیم هورمونهای زنانه، تقویت و افزایش باروری، تنظیم سیکل قاعدگی زنان، و کاهش التهاب و عفونت دستگاه تناسلی زنان دارد. برخی ترکیبات موجود در سیر سیاه مانند آلیسین تاثیر مثبتی روی متابولیسم بدن میگذارند. زمانی که سرعت متابولیسم بالاتر برود، بدن بهتر کالری میسوزاند و باعث لاغری و کنترل وزن میشود. برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد.
این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند.